tiistai 3. helmikuuta 2015

Koirapuisto temmellykset




Lähettiin tänää mun koulun jälkee Keppisen kanssa lenkille, toinen oli 6tuntia jo ollut yksinään kotona ja meno täällä oli kyllä sen mukanenki :D Kenkiä joka puolella kun hulivili kuljettelee niitä huvin vuoksi joka paikkaan. Lehdet revittynä joka puolella... ilmeisesti postimies oli meille jotkut sanomat tuonnu mutta ei niistä enää mitään jäljellä ole, no hyvä että vauva osaa viihdyttää itseään. Kyllä se tyytyväisenä lenkille sitten lähtikin









 Käveltiin ympäriinsä puistossa ja kaupungilla kunnes aattelin että hei mitäpä jos käytäis koirapuistossa ottaas muutama kuva ja siellä olikin jo koiruli odottamassa. Ensin nuuhkittiin aidan raosta ja sitte mentiin sisälle riehumaan :) Kyseessä oli Everest niminen dreeveri poika. Koirulit ystävysty heti ja telmittiin siellä puistossa joku reilu puoli tuntia. Tuli siinä yksi villakoira poikakin pyörähtämään, ei ainakaan vauhtia puuttunut! Sovittiin Everestin omistajan Ainon kanssa että mennään joskus lenkille tai uudestaan koirapuistoon, koirat tuli niin hyvin juttuun ja mukava saada lenkkiseuraa ja muutenkin koirakaveri ei aina tarvitse yksinään koiran kanssa touhuilla, asutaan niin lähekkäinkin että oli oikein mukava sattuma. Hih, antoisa lenkki siis kaikin puolin.






Huomenna olisi mustin&mirrin pentutapaaminen niinku joka keskiviikko mutta en tiedä päästääkö millään kun mulla on autokoulu just viideltä ja se taitaa loppua puol tuntia ennen ku pentutapaaminen joten ei taideta keretä ellei Joel mene koiran kanssa ilman mua, saa nähdä saanko sen suostuteltua menemään ;) Ihana kun ei enään ole ihan pelkkää loskaa, oikeeta lunta maassa eikä tupruta märkää lunta, aurinkoki näyttäyty tänään.



4 kommenttia:

  1. Ompas kehittyny ulkoasu ihan hetkessä tässä blogissa, ja parempaan suuntaan! :) Varsin erikoinen risteytys on tämä Keppinen, aivan supersöötti. :D Jos saan antaa palautetta blogistasi, niin bannerista vois muokata koiralta hihnan ja pannan pois. Värimaailma pelaa hyvin yhteen (ruskee+haalea minttu), fontti on selkeälukuista ja kuvia riittävästi. Hymiöistä en ite oikein pidä blogitekstin joukossa, mutta niitäkään ny ei häirittevän paljoa ole. Taustasta ei tuo musta teksti oikein erotu kunnolla gadget-puolella. Värien muokkaaminen toimiviksi on joskus tosi hankalaa. Ite taistelin ikuisuuden värien kanssa, koska samalla halusin just tietyt värit blogiini mutta sitte teksti taas ei näkyny haluamaani väriä vasten kunnolla. Argh :D Mutta, tutustuhan meidänkin blogiimme ellet jo ole lukija: Paimenlauma

    VastaaPoista
  2. Onpas hän niin nätti otus, pieni pörrökasa! Ja hei, pointsit ulkoasusta joka on tosi bra. Saitpas tästä uuden lukijan. :)
    Käyhän tsekkaamassa meidätkin, vaikka vasta ollaankin "kehitysasteella"!
    Milja, Project Basenji

    VastaaPoista
  3. Oi, ihania kuvia ja kivanoloinen blogi! Liityin lukijaksi :)

    Käyhän katsomassa meidänkin: http://paikkajahyppy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Voi, kuinka suloinen! :) Kiva blogi muutenkin ja hienoja kuvia! Liityinkin lukijaksi ;)

    Meidän blogin löytää osoitteesta http://nellie-dellie.blogspot.fi/

    VastaaPoista