maanantai 2. maaliskuuta 2015

Musti&Mirri pentutapaaminen



Kaapokin oli mukana,tosin aidan toisella puolella kun on jo sen verran iso. Ostelin herkkuja Keppiselle sekä vinkupallon joka on ihan lemppari lelu. Lisäksi lihoja pakkaseen sekä muutaman pussiruuan joita nyt ei kuvissa ole.


Ollaan näissä tapaamisissa käyty siitä saakka kun Remi on ollut 14viikkoinen. Tapaamisia on karhulan mustissa ja mirrissä joka keskiviikko kello 17--> ja ollaan kyllä tykätty käydä aina epäsäännöllisesti niissä. Viime keskiviikkonakin käytiin ja meni oikein hienosti luukun ottamatta loppua kun eräs akita hermostui ja lopulta murinan ja ärinän päätteeksi purasi meidän pientä...Keppinen järjesti kunnon itku shown kun säikähti reppana ja niin se ulisi siellä nurkassa kauhusta kankeana kunnes kävin syliin ottamassa :( onneksi selvittiin säikähdyksellä ja tapahtuman jälkeen lähdettiinkin sitten ulos vielä Kaapon kanssa haistelemaan. Oltiin ennen pentutapaamista käytykkin Kaapon kanssa riehumassa joten olihan se Keppinen jo aikas puhki... Paikalla oli kuvaaja ja toimittajakin ja seuraavana aamuna kymärissä oli muutama kuva jutun kera Keppisestä ja muista koirista.


Parhaimmillaan koiria oli tuolla kehässä joku kymmenkunta. Pahoittelut huonolaatuisista kuvista joista saamme kiittää puhelintani tällä kertaa,heh ehkä ensikerralla muistan kameran mukaan.


"Neljän kuukauden ikäinen keeshond, eli hollantilainen pystykorva Minta (vasemmalla) päätyi pentutapaamisessa nuoren uroksen lähentelevän ihailun kohteeksi" haha meidän Keppisen siis:D


On se onnistunu työntämää kuononsa tuonnekkin vasempaan kulmaan...Se kameramies oli Keppisestä kiinnostavampi ku lajikaverit.

2 kommenttia:

  1. Superkiva juttu, että tälläisiä järjestetään ja ennenkaikkea, että näistä uutisoidaan! :-) Meillä on Mustissa&Mirrissä järjestetty näitä tuossa Seinäjoella nyt pari (meiltä reilu 1h ajomatka) ja jossakinvaiheessa mekin varmaan lähdetään mukaan tapaamaan muita pentuja :-) Musta on mukavaa, että Musti ja Mirri on alkanut järkkäämään näitä melkein joka myymälässä - esimerkiksi täälläpäin kun on vaikea tavata muita pentuja yhtäaikaa, jos ei tunne kellä voisi pentu olla.

    VastaaPoista
  2. SINUT ON HAASTETTU!

    Olet saanut haasteen blogissani. Toivottavasti vastaat siihen ja pidät hauskaa haasteen parissa. 8)
    Tästä linkistä haasteeseen!

    Terkuin,
    Milja ja Väinö

    VastaaPoista